Archidat Partners - roval-aluminium
Javascript is uitgeschakeld

Roval Aluminium

Contactgegevens

Maisdijk 7
5704 RM HELMOND

Postbus 145
5700 AC HELMOND

Tel.:0492-561050
E-mail:info@roval.eu
Web:www.roval.eu
Roval Aluminium, dat deel uitmaakt van de internationaal opererende Reynaers Groep, is toonaangevend specialist in aluminium bouwproducten die toegepast worden in de woning- en utiliteitsbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Roval Aluminium is marktleider in zijn werkgebied. Het productassortiment bestaat uit een gevarieerd assortiment architectonische dakranden, hoogwaardige muurafdeksystemen, waterslagen en lekdorpels, lamellenwanden en bijzondere custom design-mogelijkheden.

Artikelen van Roval Aluminium

Alle ROVAL Aluminium oplossingen in Bouwdetails Online

Alle ROVAL Aluminium oplossingen in Bouwdetails Online

Mooi, functioneel en duurzaam. Met deze drie termen op de achtergrond ontwikkeld, produceert en levert Roval Aluminium kwalitatieve aluminium bouwproducten voor daken en gevels met daarbij veel mogelijkheden voor maatwerk in zetwerk.

Nieuwe website Aluminium In Praktijk

Nieuwe website Aluminium In Praktijk

Roval Aluminium heeft de website www.aluminiuminpraktijk.nl in een nieuw jasje gestoken: een nieuw look & feel met onder meer een verfrissende presentatie van vele inspiratieprojecten en een praktische doorverwijzing naar aluminium bouwproducten van Roval, inclusief de mogelijkheid om deze direct in het ontwerp te integreren.

Perfect klangensysteem speciaal voor muurafdekkap met balusters

Perfect klangensysteem speciaal voor muurafdekkap met balusters

Innovatie zit ‘m niet zozeer in de complexiteit van vernieuwing, maar vooral in de creativiteit en functionaliteit en vaak juist ook in de eenvoud. Dat is zeker van toepassing op het unieke en gepatenteerde klangensysteem voor muurafdekkappen van Roval Aluminium.

Recente projecten van Roval Aluminium

Appartementencomplex Blaricummermeent

Appartementencomplex Blaricummermeent

Robuust, aanwezig, maar tegelijkertijd naadloos passend in de uit voornamelijk eengezinswoningen en villa’s bestaande wijk.

Brede School Waterhoef

Brede School Waterhoef

Een klein en tot gemeentelijk monument verklaard klooster vormde, samen met de richtlijnen voor een duurzame school, het uitgangspunt voor de bouw van de brede school in Oisterwijk. DAT heeft een ensemble van kleine gebouwen ontworpen die vloeiend opgaan in het historische straatbeeld.

Medisch Opleidingscentrum Top-Care

Medisch Opleidingscentrum Top-Care

De wigvorm van het gebouw is in lijn met de omliggende bebouwing en zorgt voor een goede doorkijk naar het park.

 

Onze partners

  • Fermacell
  • NVPU
  • Hakron
  • Halfen
  • De Kracht van de Combinatie
  • IsoniQ
  • Holonite
Sluit deze advertentie