Archidat Partners - roval-aluminium
Javascript is uitgeschakeld

Roval Aluminium

Roval Aluminium

Contactgegevens

Maisdijk 7
5704 RM HELMOND

Postbus 145
5700 AC HELMOND

Tel.:0492-561050
E-mail:info@roval.eu
Web:www.roval.nl
Roval Aluminium, dat deel uitmaakt van de internationaal opererende Reynaers Groep, is toonaangevend specialist in aluminium bouwproducten die toegepast worden in de woning- en utiliteitsbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Roval Aluminium is marktleider in zijn werkgebied. Het productassortiment bestaat uit een gevarieerd assortiment architectonische dakranden, hoogwaardige muurafdeksystemen, waterslagen en lekdorpels, lamellenwanden en bijzondere custom design-mogelijkheden.

Roval Aluminium

Artikelen van Roval Aluminium

Aluminium privacyschermen: mooi functioneel!

Aluminium privacyschermen: mooi functioneel!

Er zijn diverse situaties denkbaar, waarin voorzieningen moeten worden genomen om de privacy te verbeteren. Denk aan aangrenzende tuinen of aangrenzende balkons waar een afscheiding ontbreekt. Privacyschermen kunnen dan uitkomst bieden. Roval Aluminium biedt op het gebied van aluminium privacyschermen diverse mogelijkheden: van standaardmodellen tot maatwerkoplossingen.

Aluminium waterslagen met verborgen duurzaamheid

Aluminium waterslagen met verborgen duurzaamheid

Waterslagen zijn ervoor bedoeld om op een effectieve manier regenwater weg te geleiden zonder dat het kozijn en de gevel worden aangetast. Roval Aluminium heeft in het assortiment aluminium bouwproducten diverse types waterslagen die hun weg vinden in de woningbouw en utiliteitsbouw in nieuwbouw-, renovatie- en herbestemmingsprojecten.

Roval Aluminium specialist in aluminium muurafdeksystemen

Roval Aluminium specialist in aluminium muurafdeksystemen

De aluminium muurafdeksystemen van Roval Aluminium worden toegepast als dakrandafwerking of als afwerking van borstweringen op balkons en loggia’s of van muurtjes in de woning- en utiliteitsbouw. Dat gebeurt overigens niet alleen aan de buitenzijde van dak of gevel, maar ook binnen het gebouw worden de aluminium muurafdekkappen steeds vaker toegepast als interieurelement.

Recente projecten van Roval Aluminium

Appartementencomplex Blaricummermeent

Appartementencomplex Blaricummermeent

Robuust, aanwezig, maar tegelijkertijd naadloos passend in de uit voornamelijk eengezinswoningen en villa’s bestaande wijk.

Brede School Waterhoef

Brede School Waterhoef

Een klein en tot gemeentelijk monument verklaard klooster vormde, samen met de richtlijnen voor een duurzame school, het uitgangspunt voor de bouw van de brede school in Oisterwijk. DAT heeft een ensemble van kleine gebouwen ontworpen die vloeiend opgaan in het historische straatbeeld.

Medisch Opleidingscentrum Top-Care

Medisch Opleidingscentrum Top-Care

De wigvorm van het gebouw is in lijn met de omliggende bebouwing en zorgt voor een goede doorkijk naar het park.

 

Onze partners

  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Monier
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • Köster afdichtingssystemen
Sluit deze advertentie