Archidat Partners - roval-aluminium
Javascript is uitgeschakeld

Roval Aluminium

Contactgegevens

Maisdijk 7
5704 RM HELMOND

Postbus 145
5700 AC HELMOND

Tel.:0492-561050
E-mail:info@roval.eu
Web:www.roval.eu
Roval Aluminium, dat deel uitmaakt van de internationaal opererende Reynaers Groep, is toonaangevend specialist in aluminium bouwproducten die toegepast worden in de woning- en utiliteitsbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Roval Aluminium is marktleider in zijn werkgebied. Het productassortiment bestaat uit een gevarieerd assortiment architectonische dakranden, hoogwaardige muurafdeksystemen, waterslagen en lekdorpels, lamellenwanden en bijzondere custom design-mogelijkheden.

Roval Aluminium

  • Bouwdetails
  • Bouwkosten
  • Communicatie

Artikelen van Roval Aluminium

Roval Aluminium specialist in aluminium muurafdeksystemen

Roval Aluminium specialist in aluminium muurafdeksystemen

De aluminium muurafdeksystemen van Roval Aluminium worden toegepast als dakrandafwerking of als afwerking van borstweringen op balkons en loggia’s of van muurtjes in de woning- en utiliteitsbouw. Dat gebeurt overigens niet alleen aan de buitenzijde van dak of gevel, maar ook binnen het gebouw worden de aluminium muurafdekkappen steeds vaker toegepast als interieurelement.

Veilig werken op het platte dak met de Roval-RoofGuard®

Veilig werken op het platte dak met de Roval-RoofGuard®

De architect moet bij het ontwerp van gebouwen met platte daken rekening houden met verplichte veiligheidsvoorschriften die nodig zijn om het werken op het dak mogelijk te maken. Met de Roval-RoofGuard® heeft Roval Aluminium een nieuwe, lichtgewicht en modulaire aluminium dakrandbeveiliging ontworpen. De Roval-RoofGuard® is onderdeel van Roval-RoofSafety®Systems.

Alle ROVAL Aluminium oplossingen in Bouwdetails Online

Alle ROVAL Aluminium oplossingen in Bouwdetails Online

Mooi, functioneel en duurzaam. Met deze drie termen op de achtergrond ontwikkeld, produceert en levert Roval Aluminium kwalitatieve aluminium bouwproducten voor daken en gevels met daarbij veel mogelijkheden voor maatwerk in zetwerk.

Recente projecten van Roval Aluminium

Appartementencomplex Blaricummermeent

Appartementencomplex Blaricummermeent

Robuust, aanwezig, maar tegelijkertijd naadloos passend in de uit voornamelijk eengezinswoningen en villa’s bestaande wijk.

Brede School Waterhoef

Brede School Waterhoef

Een klein en tot gemeentelijk monument verklaard klooster vormde, samen met de richtlijnen voor een duurzame school, het uitgangspunt voor de bouw van de brede school in Oisterwijk. DAT heeft een ensemble van kleine gebouwen ontworpen die vloeiend opgaan in het historische straatbeeld.

Medisch Opleidingscentrum Top-Care

Medisch Opleidingscentrum Top-Care

De wigvorm van het gebouw is in lijn met de omliggende bebouwing en zorgt voor een goede doorkijk naar het park.

 

Onze partners

  • Deceuninck Kunststof
  • Marmerindustrie Heel
  • Desso Nederland
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • NVTB
Sluit deze advertentie