Partners - roval aluminium
Javascript is uitgeschakeld

Roval Aluminium

Roval Aluminium

Contactgegevens

Maisdijk 7
5704 RM HELMOND

Postbus 145
5700 AC HELMOND

Tel.:+31 6-53807609
E-mail:info@roval.eu
Web:www.roval.nl
Roval Aluminium, dat deel uitmaakt van de internationaal opererende Reynaers Groep, is toonaangevend specialist in aluminium bouwproducten die toegepast worden in de woning- en utiliteitsbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Roval Aluminium is marktleider in zijn werkgebied. Het productassortiment bestaat uit een gevarieerd assortiment architectonische dakranden, hoogwaardige muurafdeksystemen, waterslagen en lekdorpels, lamellenwanden en bijzondere custom design-mogelijkheden.

Roval Aluminium

Artikelen van Roval Aluminium

Roval-RoofGuard®: lichtgewicht aluminium dakrandbeveiliging

Roval-RoofGuard®: lichtgewicht aluminium dakrandbeveiliging

De wet- en regelgeving is er duidelijk over: Er moeten voorzieningen worden getroffen om het platte dak veilig te kunnen betreden. Al is het voor de kleinst mogelijk reparatie: veiligheid boven alles. Sterker nog: valbeveiliging dient reeds in het ontwerp te worden meegenomen.

De Roval-Multi-Trim®: duurzame aluminium dakrand

De Roval-Multi-Trim®: duurzame aluminium dakrand

Het vervangen van oude dakranden door nieuwe aluminium dakranden kan ingrijpend zijn. Niet alleen moet de bestaande dakrand worden verwijderd, maar ook de bitumen of kunststof daklaag moet vaak geheel of gedeeltelijk worden verwijderd. Dat is tijdrovend en kostbaar.

Aluminium privacyschermen: mooi functioneel!

Aluminium privacyschermen: mooi functioneel!

Er zijn diverse situaties denkbaar, waarin voorzieningen moeten worden genomen om de privacy te verbeteren. Denk aan aangrenzende tuinen of aangrenzende balkons waar een afscheiding ontbreekt. Privacyschermen kunnen dan uitkomst bieden. Roval Aluminium biedt op het gebied van aluminium privacyschermen diverse mogelijkheden: van standaardmodellen tot maatwerkoplossingen.

Recente projecten van Roval Aluminium

Appartementencomplex Blaricummermeent

Appartementencomplex Blaricummermeent

Robuust, aanwezig, maar tegelijkertijd naadloos passend in de uit voornamelijk eengezinswoningen en villa’s bestaande wijk.

Brede School Waterhoef

Brede School Waterhoef

Een klein en tot gemeentelijk monument verklaard klooster vormde, samen met de richtlijnen voor een duurzame school, het uitgangspunt voor de bouw van de brede school in Oisterwijk. DAT heeft een ensemble van kleine gebouwen ontworpen die vloeiend opgaan in het historische straatbeeld.

Medisch Opleidingscentrum Top-Care

Medisch Opleidingscentrum Top-Care

De wigvorm van het gebouw is in lijn met de omliggende bebouwing en zorgt voor een goede doorkijk naar het park.

 

Onze partners

  • Schöck Nederland
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Luxlight
  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
Sluit deze advertentie