Archidat Partners - sapa-building-system
Javascript is uitgeschakeld

Sapa Building System

Sapa Building System

Contactgegevens

Alcoalaan 1
5151 RW DRUNEN

Alcoalaan 1
5151 RW DRUNEN

Tel.:0416386480
E-mail:breda@sapagroup.com
Web:www.sapabuildingsystem.nl
Sapa ontwikkelt aluminium profielsystemen voor ramen, deuren, schuiframen, veranda's en vliesgevels. Sapa is één van de grootste leveranciers van aluminium bouwsystemen in Europa en maakt deel uit van de groep Hydro, de wereldleider op vlak van aluminium oplossingen. De hoofdactiviteit betreft de ontwikkeling en verdeling van aluminium profielsystemen voor ramen, deuren, veranda’s, gevels e.a. Onze vakbekwame schrijnwerkers zorgen voor een professionele samenstelling en plaatsing van de aluminium ramen. Bovendien werken wij nauw samen met de ontwerpers en bouwpartners en adviseren wij over de beste projectoplossing.

Sapa Building System

Artikelen van Sapa Building System

Sapa zet in op “eco friendly” huizen

Sapa zet in op “eco friendly” huizen

Het collectieve bewustzijn over de planeet dat zich elke dag verder verspreidt, is een stille getuige van de noodzaak dat we samen en individueel krachtige maatregelen moeten nemen om onze natuurlijke hulpbronnen te behouden.

Sapa verwacht talloze bezoekers op komende Batibouw

Sapa verwacht talloze bezoekers op komende Batibouw

Sapa, marktleider in aluminium oplossingen voor ramen, deuren en gevels, zal van 21 februari tot en met 3 maart aanwezig zijn op Batibouw in Brussel. In het spiegelpaleis van het merk Sapa staan de bezoekers allerlei verrassingen te wachten en kunnen zij de producten van het bedrijf bekijken.

Grote dakoverspanning mogelijk met innovatief verandasysteem

Grote dakoverspanning mogelijk met innovatief verandasysteem

De grens tussen tuin en woning vervaagt. Binnen wordt steeds meer buiten en omgekeerd. Mensen willen veel en lang van hun tuin genieten, zonder in te boeten op leef- en wooncomfort. Een verandadak is dan ook meer dan een simpele woonuitbreiding. Het is puur genieten van uitzicht met daglicht in overvloed.

 

Onze partners

  • Schöck Nederland
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Luxlight
  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
Sluit deze advertentie