Archidat Partners - schock-nederland
Javascript is uitgeschakeld

Schöck Nederland

Schöck Nederland

Contactgegevens

Amersfoortseweg 15A
7313 AB APELDOORN

Postbus 4194
7320 AD APELDOORN

Tel.:055-5268820
E-mail:info@schock.nl
Web:www.schock.nl
Schöck is gespecialiseerd in de ontwikkeling, engineering en verkoop van innovatieve systemen voor de bouw. Op het gebied van wapeningstechniek en betontechniek is ons doel om voortdurend producten te ontwikkelen die bijdragen aan kwaliteitsverbetering en rationalisering in de bouw. Schöck concentreert zich hierbij op bouwfysische en statisch constructieve toepassingen. Door innovatie en optimalisatie van onze producten en diensten biedt Schöck haar relaties hoogwaardige bouwsystemen voor de duurzame verbetering van de bouwkwaliteit. Schöck streeft nu al naar de hoge energie- en geluidsisolatienormen van de nabije toekomst voor nieuwbouw en renovatie. Onze specialismen zijn: koudebrug onderbrekingssystemen, wapeningstechniek en verankeringssystemen.

Schöck Nederland

Artikelen van Schöck Nederland

Schöck neemt belang in gevelbouwer GIP

Schöck neemt belang in gevelbouwer GIP

Twee specialisten, één doel: Schöck Bauteile GmbH en GIP GmbH gaan intensiever samenwerken. Met terugwerkende kracht neemt Schöck per 1 januari 2019 een belang van 25,1 procent in de gevelbouwer.

Schöck Isokorf en Thermoanker in Bouwdetails Online

Schöck Isokorf en Thermoanker in Bouwdetails Online

Met de jarenlange ervaring binnen verankeringssystemen en wapeningstechniek weet Schöck als geen ander hoe op dit gebied innovatieve, hoogwaardige en energie-efficiënte producten te ontwikkelen die tegemoetkomen aan de wensen uit de markt.

Nieuw productprogramma voor Isokorf® elementen

Nieuw productprogramma voor Isokorf® elementen

Het nieuwe productprogramma van Schöck Nederland verzekert verbeterde bouwfysische prestaties van de Schöck Isokorf® elementen. De aangepaste dimensionering en nieuwe drukelementen verminderen de thermische geleiding en staan hogere draagkrachten toe. Deze aanpassingen zorgen voor nieuwe toepassingsmogelijkheden en een toename in de performance van de elementen.

Recente projecten van Schöck Nederland

Laan van Spartaan 154 woningen Blok C

Laan van Spartaan 154 woningen Blok C

In het Amsterdamse Bos en Lommer komt een nieuwe woonwijk: Laan van Spartaan. In deze woonwijk worden ongeveer 1200 woningen en appartementen gerealiseerd en biedt mogelijkheden voor jong en oud, starters en huiseigenaren.

Woontoren 72 Appartementen Vlek 3 Hatert

Woontoren 72 Appartementen Vlek 3 Hatert

In opdracht van woningbouwvereniging Portaal heeft 24H architecture een ontwerp gemaakt voor een woontoren met zorgplint in het centrale hart van Hatert in Nijmegen.

Woonzorggebouw de Peelhorst

Woonzorggebouw de Peelhorst

Voor ontwikkelaar Vitaal ZorgVast en zorgverlener PuurZuid in Amsterdam ontwierp A&E architecten een woongebouw met 35 appartementen in stadsdeel Zuid. Het betreft woningen voor zelfstandig wonende ouderen met zorgbehoefte.

 

Onze partners

  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
  • Duco Ventilation & Sun Control
Sluit deze advertentie