Archidat Partners - schock-nederland
Javascript is uitgeschakeld

Schöck Nederland

Schöck Nederland

Contactgegevens

Amersfoortseweg 15A
7313 AB APELDOORN

Postbus 4194
7320 AD APELDOORN

Tel.:055-5268820
E-mail:info@schock.nl
Web:www.schock.nl
Schöck is gespecialiseerd in de ontwikkeling, engineering en verkoop van innovatieve systemen voor de bouw. Op het gebied van wapeningstechniek en betontechniek is ons doel om voortdurend producten te ontwikkelen die bijdragen aan kwaliteitsverbetering en rationalisering in de bouw. Schöck concentreert zich hierbij op bouwfysische en statisch constructieve toepassingen. Door innovatie en optimalisatie van onze producten en diensten biedt Schöck haar relaties hoogwaardige bouwsystemen voor de duurzame verbetering van de bouwkwaliteit. Schöck streeft nu al naar de hoge energie- en geluidsisolatienormen van de nabije toekomst voor nieuwbouw en renovatie. Onze specialismen zijn: koudebrug onderbrekingssystemen, wapeningstechniek en verankeringssystemen.

Schöck Nederland

Artikelen van Schöck Nederland

Dertien balkons per dag

Dertien balkons per dag

In slechts tien werkdagen monteerde Stam + De Koning 132 betonnen balkons aan de gevel van de Onyxtoren in Eindhoven. De vrij uitkragende balkons zijn pas opgehangen nadat de gevels volledig gemonteerd waren. Stam + De Koning maakte hiervoor gebruik van het Balqoon®-systeem, met een koudebrugvrije ophanging op basis van Schöck Isokorf®.

Isokorf onderbreekt staal in Fenixloods

Isokorf onderbreekt staal in Fenixloods

Vooral bij een staal op staal verbinding is een koudebrugonderbreking essentieel, zegt projectmanager en bouwtechnoloog Robert Platje van Mei architects and planners.

Schöck neemt belang in gevelbouwer GIP

Schöck neemt belang in gevelbouwer GIP

Twee specialisten, één doel: Schöck Bauteile GmbH en GIP GmbH gaan intensiever samenwerken. Met terugwerkende kracht neemt Schöck per 1 januari 2019 een belang van 25,1 procent in de gevelbouwer.

Recente projecten van Schöck Nederland

Laan van Spartaan 154 woningen Blok C

Laan van Spartaan 154 woningen Blok C

In het Amsterdamse Bos en Lommer komt een nieuwe woonwijk: Laan van Spartaan. In deze woonwijk worden ongeveer 1200 woningen en appartementen gerealiseerd en biedt mogelijkheden voor jong en oud, starters en huiseigenaren.

Woontoren 72 Appartementen Vlek 3 Hatert

Woontoren 72 Appartementen Vlek 3 Hatert

In opdracht van woningbouwvereniging Portaal heeft 24H architecture een ontwerp gemaakt voor een woontoren met zorgplint in het centrale hart van Hatert in Nijmegen.

Woonzorggebouw de Peelhorst

Woonzorggebouw de Peelhorst

Voor ontwikkelaar Vitaal ZorgVast en zorgverlener PuurZuid in Amsterdam ontwierp A&E architecten een woongebouw met 35 appartementen in stadsdeel Zuid. Het betreft woningen voor zelfstandig wonende ouderen met zorgbehoefte.

Villa Zeist 2

Villa Zeist 2

Gelegen tussen de naaldbomen geeft een heldere horizontale lijn een sterk eigen karakter aan Villa Zeist 2. Een betonnen luifel verbindt verschillende bakstenen volumes die nauwkeurig beantwoorden aan de wensen van de opdrachtgevers. HofmanDujardin ontwierp hun huis als een serie geschakelde kamers die privacy en geborgenheid biedt aan de familie en zich tegelijk opent naar het bos en de lucht.

 

Onze partners

  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
Sluit deze advertentie