Archidat Partners - schuco-nederland
Javascript is uitgeschakeld

Schüco Nederland

Contactgegevens

Rendementsweg 3 A
3641 SK MIJDRECHT

Rendementsweg 3 A
3641 SK MIJDRECHT

Tel.:0297-233670
E-mail:info@schueco.nl
Web:www.schueco.nl
Schüco - Groene technologie voor de Blauwe Planeet Schüco is marktleider op het gebied van duurzame gebouwen. Wij leveren sinds 1951 wereldwijd zonne-energie-systemen en duurzame oplossingen voor ramen, deuren en gevels. Met 5.000 medewerkers en 12.000 partnerbedrijven in 78 landen biedt Schüco de meest moderne kozijn- en geveltechniek en oplossingen voor het winnen van zonne-energie. Onze service houdt onder meer in een deskundige en individuele advisering voor architecten, investeerders, projectontwikkelaars en opdrachtgevers. Het hoofdkantoor van Schüco bevindt zich in Bielefeld (Dld).

Artikelen van Schüco Nederland

De kunst van het weglaten: SimplySmart

De kunst van het weglaten: SimplySmart

De volledig nieuw ontwikkelde generatie SimplySmart beslag voor naar binnen openende aluminium ramen van Schüco, verbindt op unieke wijze de efficiëntie in de verwerking en kostenbesparing in het totale bouwproces met veelzijdige functionaliteit, design en comfort.

Recente projecten van Schüco Nederland

Kantoor DUO en Belastingdienst

Kantoor DUO en Belastingdienst

Een nieuw, 92 meter hoog complex met zachte, golvende rondingen markeert de skyline van Groningen. Deze asymmetrische, aerodynamische constructie is gelegen naast het Sterrenbos, een historisch bos dat beschermde diersoorten herbergt.

Sociale huisvesting Blok 10 Moerwijk

Sociale huisvesting Blok 10 Moerwijk

De woningen in het wooncomplex worden ontsloten door een galerij. Op de begane grond bevinden zich maisonnettes. De transparante gevel is een echte blikvanger en legt een duidelijke verbinding tussen binnen en buiten.

UPC

UPC

Architectenbureau Paul de Ruiter - Het UPC kantoor en callcenter in Leeuwarden heeft als eerste opgeleverde gebouw het BREEAM-NL Excellent certificaat ontvangen. Met een GPR score van 8.3 gemiddeld, is dit gebouw uiterst duurzaam en energiezuinig.

INretail

INretail

In 2008 besluiten de twee retail brancheorganisaties CBW en Mitex de handen ineen te slaan. Omdat het oude pand van CBW niet geschikt was om beide organisaties te huisvesten werd gekozen voor volledige nieuwbouw op de bestaande locatie.

De Calypso

De Calypso

‘De Calypso’ ligt aan de Mauritsweg, tegenover het Centraal Station in Rotterdam. De naam is afkomstig van het voormalige theater op deze locatie, dat samen met de Pauluskerk en het Holiday Inn Hotel in 2005 is gesloopt.

De Karel Doorman

De Karel Doorman

Op het bestaande Ter Meulen pand in Rotterdam is een glazen woongebouw verrezen tot 70 meter hoog, waarin zich 114 appartementen bevinden. Het betreft een bijzonder project omdat de nieuwbouw letterlijk op de kolommen en fundering van het bestaande gebouw is gezet.

 

Onze partners

  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • JET BIK Projecten
  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
Sluit deze advertentie