Archidat Partners - soprema
Javascript is uitgeschakeld

SOPREMA

SOPREMA

Contactgegevens

Geeuwkade 21
8651AA IJLST

Tel.:31 515 533 000
E-mail:info@soprema.nl
Web:www.soprema.nl
Als totaalaanbieder voor de hele bouwschil brengt SOPREMA, expert in waterdichting en isolatie, kwaliteitsvolle en innovatieve producten op de markt met vijf sterke merken: SOPREMA (bitumineuze waterdichting), ALSAN (vloeibare waterdichting), FLAG (synthetische waterdichting), EFYOS (thermische isolatie) en sinds 2018 ook PAVATEX (natuurlijke isolatie). Het familiebedrijf SOPREMA, opgericht in 1908, staat garant voor de productie van miljoenen vierkante meters waterdichtings- en isolatiesystemen. SOPREMA telt ruim 7100 medewerkers verspreid over 40 productielocaties en 60 filialen en is goed voor een omzet van € 2,63 miljard euro in 2017. De groep is actief in 90 landen, beschikt over 7 R&D centra, die zich voornamelijk focussen op duurzame ontwikkeling, en 22 opleidingscentra verspreid over 5 landen.

Artikelen van SOPREMA

De voordelen van houtvezelisolatie

De voordelen van houtvezelisolatie

In april 2018 heeft SOPREMA haar nieuwste productgroep in Nederland gelanceerd, onder de naam Pavatex. Dit is een houtvezelisolatie, die in andere landen zoals Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk al veel meer bekendheid geniet.

Brandgevaar op daken en vliegvuur

Brandgevaar op daken en vliegvuur

Brand wordt veelal gezien als het ergste dat een mens kan overkomen. Nog los van de mogelijk persoonlijke schade en het verdriet, gaat er natuurlijk veel meer verloren. Ook de financiële schade is vaak enorm. Daarom wordt bij elke brand altijd onderzocht wat de oorzaak ervan is.

APP of SBS? Wegwijs in de wereld van bitumen

APP of SBS? Wegwijs in de wereld van bitumen

Dat bitumen perfect geschikt is als waterdichting hoeven we u niet meer te vertellen. En misschien weet u ook al dat bitumen dakbedekking tientallen jaren meegaat, uv-bestendig én uitstekend beloopbaar is. Maar wist u al dat bitumen behandeld moet worden voordat u het als dakbedekking kunt gebruiken?

 

Onze partners

  • Daas Baksteen
  • De Groot Vroomshoop
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
Sluit deze advertentie