Archidat Partners - soprema
Javascript is uitgeschakeld

SOPREMA

SOPREMA

Contactgegevens

Geeuwkade 21
8651AA IJLST

Stentorlaan 5
7534 HT ENSCHEDE

Tel.:0515 533 000
E-mail:info@soprema.nl
Web:www.soprema.nl

Als totaalaanbieder voor de hele bouwschil brengt SOPREMA, expert in waterdichting en isolatie, kwaliteitsvolle en innovatieve producten op de markt met vijf sterke merken:

- SOPREMA (bitumineuze waterdichting),
- ALSAN (vloeibare waterdichting),
- FLAG (synthetische waterdichting),
- EFYOS (thermische isolatie) en sinds 2018 ook
- PAVATEX (natuurlijke isolatie).

Het familiebedrijf SOPREMA, opgericht in 1908, staat garant voor de productie van miljoenen vierkante meters waterdichtings- en isolatiesystemen. SOPREMA telt ruim 7100 medewerkers verspreid over 40 productielocaties en 60 filialen en is goed voor een omzet van € 2,63 miljard euro in 2017. De groep is actief in 90 landen, beschikt over 7 R&D centra, die zich voornamelijk focussen op duurzame ontwikkeling, en 22 opleidingscentra verspreid over 5 landen.

Artikelen van SOPREMA

Soprema benoemt nieuwe Managing Director

Soprema benoemt nieuwe Managing Director

Op 1 oktober 2020 zal Wilbert Elissen de rol van Managing Director Soprema Nederland op zich nemen. Hierbij zal hij de leiding krijgen over zowel Soprema BV (met een vestiging in IJlst), als over Royal Roofing Materials (met hoofdvestiging in Wijchen en 15 regionale Royal Dak & Bouw vestigingen).

De voordelen van witte daken

De voordelen van witte daken

Veruit de meeste platte daken in ons land zijn zwart. Deze zijn bedekt met zwart bitumen voor waterkering. Maar een zwart dak heeft ook zo z’n nadelen. Daarom zie je langzaam maar zeker meer en meer witte daken verschijnen. Een zogenoemd wit dak is feitelijk niks meer dan een witte afwerking van de toplaag van de dakbedekking.

Het gemak van zelfklevende dakbedekking uitgelicht

Het gemak van zelfklevende dakbedekking uitgelicht

Als professionele dakdekker heeft u ongetwijfeld een eigen werkmethode en gebruikt u uit gewoonte waarschijnlijk steeds dezelfde materialen. Maar heeft u al eens zelfklevende dakbedekking overwogen? Laat u overtuigen door het gemak en de voordelen van deze slimme oplossing.

 

Onze partners

  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • Schöck Nederland
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Luxlight
  • Gebr. Bodegraven
Sluit deze advertentie