Archidat Partners - soprema
Javascript is uitgeschakeld

SOPREMA

SOPREMA

Contactgegevens

Geeuwkade 21
8651AA IJLST

Stentorlaan 5
7534 HT ENSCHEDE

Tel.:053-4331769
E-mail:info@soprema.nl
Web:www.soprema.nl
Als totaalaanbieder voor de hele bouwschil brengt SOPREMA, expert in waterdichting en isolatie, kwaliteitsvolle en innovatieve producten op de markt met vijf sterke merken: SOPREMA (bitumineuze waterdichting), ALSAN (vloeibare waterdichting), FLAG (synthetische waterdichting), EFYOS (thermische isolatie) en sinds 2018 ook PAVATEX (natuurlijke isolatie). Het familiebedrijf SOPREMA, opgericht in 1908, staat garant voor de productie van miljoenen vierkante meters waterdichtings- en isolatiesystemen. SOPREMA telt ruim 7100 medewerkers verspreid over 40 productielocaties en 60 filialen en is goed voor een omzet van € 2,63 miljard euro in 2017. De groep is actief in 90 landen, beschikt over 7 R&D centra, die zich voornamelijk focussen op duurzame ontwikkeling, en 22 opleidingscentra verspreid over 5 landen.

Artikelen van SOPREMA

Het gemak van zelfklevende dakbedekking uitgelicht

Het gemak van zelfklevende dakbedekking uitgelicht

Als professionele dakdekker heeft u ongetwijfeld een eigen werkmethode en gebruikt u uit gewoonte waarschijnlijk steeds dezelfde materialen. Maar heeft u al eens zelfklevende dakbedekking overwogen? Laat u overtuigen door het gemak en de voordelen van deze slimme oplossing.

Hoe duurzaam is bitumen dakbedekking?

Hoe duurzaam is bitumen dakbedekking?

Duurzaamheid, milieu, toekomst, natuur, recycling, het zijn allemaal termen die we in het dagelijks leven steeds vaker tegenkomen. De zorg om het milieu, nu en in de toekomst wordt steeds groter. En niet onterecht. Die zorg richt zich van links naar rechts in alle hoeken van ons leven en door onze maatschappij.

Het isoleren van een jaren

Het isoleren van een jaren '30 woning

Dat er bij nieuwbouw van woonhuizen al ettelijke jaren meer aandacht gegeven is aan een goede isolatie, mag bekend zijn. Energie-, prestatie- en isolatienormen, hoogwaardige isolatiematerialen, warmtepompen, zonnepanelen, luchtdichte folies, het zijn allemaal aspecten van de laatste (tientallen) jaren.

 

Onze partners

  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Kingspan Insulation
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • Fermacell
Sluit deze advertentie