Partners - tarkett
Javascript is uitgeschakeld

Tarkett

Contactgegevens

Taxandriaweg 15
5142 PA WAALWIJK

Postbus 169
5140 AD WAALWIJK

Tel.:+31 6-51662621
E-mail:infodessoprojecten@desso.com
Web:www.desso.nl
Desso is leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt en richt zich voornamelijk op superieur vloerontwerp en Cradle to Cradle®. De commerciële producten; de tapijten voor de zakelijke markt, vertegenwoordigen meer dan de helft van de totale omzet en zijn te vinden in kantoren, bankgebouwen, winkels, openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorgcentra.

Artikelen van Tarkett

Desso brengt collectie geïnspireerd op denim

Desso brengt collectie geïnspireerd op denim

Geen textiel meer iconisch dan denim, de meest gedragen stof ter wereld. Geïnspireerd op de vele uitstralingen van denim heeft tapijtproducent Desso, onderdeel van Tarkett, een nieuw product ontworpen: Jeans. De lijn van zes individuele interpretaties van denim maakt onderdeel uit van Essentials, een collectie die staat voor de essentie van design.

Desso behaalt gouden C2C-certificaat

Desso behaalt gouden C2C-certificaat

Het tapijtbedrijf Desso (onderdeel van de Tarkett Group) heeft opnieuw een belangrijke mijlpaal bereikt in diens Cradle to Cradle(r) (C2C) traject door als eerste tapijtfabrikant ter wereld de Cradle to Cradle(r) Gold-certificering te behalen voor een nieuwe collectie tapijttegels. De Gold-certificering is de beloning voor zeven jaar hard werken met als doel de overgang naar een circulaire economie op basis van C2C-principes. De collectie zal vanaf oktober 2015 in alle belangrijke markten verkrijgbaar zijn.

DESSO® tekent circulair contract met ProRail

DESSO® tekent circulair contract met ProRail

Desso heeft een contract getekend met ProRail Facilitaire Zaken voor de duurzame inrichting van de nieuwbouw van de Verkeersleidingspost Utrecht. Het contract is een van de eerste in ons land dat is gesloten op basis van de ‘Green Deal Circulair Inkopen’ en dus het circulaire gedachtegoed. Dit initiatief is erop gericht om producten, materialen en grondstoffen te hergebruiken of te recyclen en hiermee de levenscyclus optimaal te benutten en waar mogelijk te verlengen. De nieuwe Verkeersleidingspost van ProRail wordt naar verwachting in het voorjaar van 2015 geopend. Desso en ProRail hopen met de nieuwe manier van inkopen de markt voor circulaire producten aan te zwengelen.

Recente projecten van Tarkett

DIA Groningen

DIA Groningen

Het 25 jaar oude kantoor is door SKETS Architectuurstudio geschikt gemaakt aan de bouw- en installatietechnische eisen van de huidige tijd. De ambitie was om naast de eisen ten aanzien van comfort en ruimtelijk concept, een label-A certificering voor het gebouw te verkrijgen.

Rabobank Salland

Rabobank Salland

Vanuit een aantal kantoren verspreidt over het werkgebied heeft de Rabobank Salland besloten om een centrale vestiging op te zetten in Deventer. Het project is gebaseerd op HNW waarbij de focus op ligt op: kennis delen, ontmoeten, samenwerking en activiteit-gerichte werkplekken.

Winkler Prins School

Winkler Prins School

De Winkler Prins schoolgebouw vormt de eerste fase van een ‘leerpark’ waar Vmbo, Havo en VWO- onderwijs genoten kan worden. Het techniekgebouw is gesitueerd tussen twee strekdammen/grondwallen, waartussen een inham met water ligt.

 

Onze partners

  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
Sluit deze advertentie