Partners - tece nederland
Javascript is uitgeschakeld

TECE Nederland

TECE Nederland

Contactgegevens

W A Scholtenweg 7-A
9422 BR SMILDE

Tel.:0592-415074
E-mail:info@tece.nl
Web:www.tece.com
TECE Nederland BV vertegenwoordigt de Duitse gelijknamige fabrikant van sanitair systemen, installatiewanden, afvoertechniek en leidingsystemen.

TECE is een door de handelsgeest gedreven multinational met de thuisbasis in Duitsland. De ondernemingscultuur en visie is gebaseerd op continu onderzoek van de markt, regelmatige praktische kennisuitwisseling met ontwerpers, installateurs en opdrachtgevers, en continue ontwikkeling van nieuwe producten. Dankzij de innovatiekracht, praktijkkennis en ervaring, introduceert TECE regelmatig toonaangevende en steeds slimmere producten, die onderscheidend zijn op het gebied van design, functionaliteit, kwaliteit en installatiegemak. Goede voorbeelden zijn de spoeltechniek TECElux, het doucheprofiel TECEdrainprofile en de elektronische wc- en urinoirbedieningsplaten TECEsolid.

De wortels van TECE gaan terug tot in 1955. Het internationaal georiënteerde bedrijf is ontstaan uit een ingenieursbureau. De typische bedrijfscultuur van ingenieursbureaus is tot op de dag van vandaag nog steeds bij TECE aanwezig. Men stelt altijd uitdagende vragen: kan het beter, sneller, eenvoudiger, schoner en slimmer?

TECE vervaardigd en verhandeld hoogwaardige installatietechnische producten en systeemoplossingen, die zich probleemloos, kostenbesparend en duurzaam in comfortabele woningen en gebouwen integreren.

De focus van TECE ligt op duurzaamheid en kwaliteit. Zowel op het gebied van haar systeemoplossingen, productieprocessen als de relaties met opdrachtgevers, voorschrijvende en kopende klanten. TECE ziet haar relaties als partners voor lange tijd.
 

Artikelen van TECE Nederland

Één elegant design: de douche-wc en toilet van TECE

Één elegant design: de douche-wc en toilet van TECE

De douche-wc en het standaard toilet van TECE hebben hetzelfde elegante design en zijn daardoor prima in één project te combineren. Dankzij de constructie bieden ze een maximale hygiëne en een besparing op water. Bij de douche-wc reinigt men met water. Dit is veel hygiënischer, zacht voor het onderlichaam en geeft een lekker fris gevoel. Bovendien: geen papierverbruik ontlast het milieu.

Voorkom overdracht virussen en legionella in drinkwaterinstallaties

Voorkom overdracht virussen en legionella in drinkwaterinstallaties

Door het toilet zonder aanraking te spoelen wordt de verspreiding van bacteriën en virussen via de wc-bedieningsplaat voorkomen. TECE introduceert hiervoor de aanraakvrije elektronische bedieningsplaat TECEsolid. Deze kan eveneens voor hygiënespoeling worden toegepast, waardoor stilstaand water in drinkwaterinstallaties en legionella worden voorkomen.

Voorkom legionella met de slimme hygiënespoeling

Voorkom legionella met de slimme hygiënespoeling

TECE levert eenvoudige oplossingen die stilstaand water in drinkwaterinstallaties voorkomen, zodat de groei van legionella wordt vermeden. De oplossing is een hygiënespoeling, die is geïntegreerd in het wc-inbouwframe (inbouwreservoir). TECE levert zowel hygiënespoelingen voor koud én warm water installaties, als voor koudwater installaties. De hygiënespoelingen kunnen overal worden toegepast en zijn bij uitstek geschikt voor gebouwen of delen van gebouwen die niet regelmatig in gebruik zijn. Zoals verzorgingstehuizen, scholen, winkels, hotels, sportgebouwen en andere seizoengebonden faciliteiten.

 

Onze partners

  • JORDAHL
  • Fermacell
  • TECE Nederland
  • Hakron
  • Halfen
  • Carlisle Construction Materials
  • Kawneer
Sluit deze advertentie