Archidat Partners - termokomfort-europe
Javascript is uitgeschakeld

Termokomfort Europe

Contactgegevens

Neonweg 151
1362 AG ALMERE

Neonweg 151
1362 AG ALMERE

Tel.:036-5387558
E-mail:info@termokomfort.nl
Web:www.termokomfort.nl
Termokomfort® Nederland BV is systeemhouder van isolatie met onder andere Termoparels® en BiofoamPearls® voor dakisolatie en spouwmuurisolatie, als vloerisolatie met onder andere Bodemhygrolatie®. Via een netwerk van systeemverwerkers binnen Europa vinden de Termokomfort® producten hun weg naar de klant. Termokomfort ontwikkelt en beheert isolatiesystemen voor de bestaande en nieuwbouw, in de meest ruime zin des woords. De isolatiesystemen worden echter niet door Termokomfort zelf aangebracht. Hiervoor zijn er in Europa diverse bedrijven gespecialiseerd in het aanbrengen van isolatie om woningen en af constructies te isoleren bij renovatie of nieuwbouw . De Termokomfort® systemen voorzien in: maximale energiebesparing, oplossen van vochtproblemen, voor bestaande bouw en nieuwbouw, het isoleren van bijzondere constructies en objecten, gunstige prijs / kwaliteitverhouding, de oplossing voor isolatie (vochtige) vloeren, duurzame en organische materialen.

Termokomfort Europe

Artikelen van Termokomfort Europe

Isolatieoplossingen van Termokomfort nu in Bouwdetails Online

Isolatieoplossingen van Termokomfort nu in Bouwdetails Online

Isoleren terwijl binnen- en buitenblad al staat. Dit is mogelijk middels het inblazen van de door Termokomfort® ontwikkelde isolatiekorrels. Dankzij deze innovatieve oplossingen kan er duurzaam en milieuvriendelijk worden (na-) geïsoleerd bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Smart Brick Systems Nederland introduceert ‘voegloos bouwen’

Smart Brick Systems Nederland introduceert ‘voegloos bouwen’

Smart Brick Systems Nederland uit Leiden introduceert ‘voegloos bouwen’ in Nederland met het innovatieve “Facadeclick” systeem.

 

Onze partners

  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Tarkett
  • Techcomlight
Sluit deze advertentie