Archidat Partners - totaaldakconceptnl
Javascript is uitgeschakeld

Totaaldakconcept.NL

Totaaldakconcept.NL

Contactgegevens

Maisdijk 7
5704 RM HELMOND

Maisdijk 7
5704 RM HELMOND

Tel.:
E-mail:info@totaaldakconcept.nl
Web:www.totaaldakconcept.nl
TotaalDakConcept is een samenwerkings- en innovatieplatform van A-merk leveranciers en fabrikanten dat integrale kwalitatief hoogwaardige dakconstructies realiseert. Samenwerking met alle relevante partijen uit de bouwkolom staat hierbij centraal. Kwaliteit, duurzaamheid en zekerheid vormen in combinatie met kennis en kunde de solide basis voor de best presterende dakoplossingen.

Artikelen van Totaaldakconcept.NL

TotaalDakConcept perfectioneert bestekservice

TotaalDakConcept perfectioneert bestekservice

TotaalDakConcept heeft haar bestekservice verder geperfectioneerd. Aan de gratis toegankelijke online bestekservice is nu de gebruiksfunctie van het platte dak toegevoegd. Ontwerpers die op zoek zijn naar bijvoorbeeld bestekinformatie voor een parkeerdak, een groendak, een zonreflectiedak of een traditioneel dak, kunnen nu via de gebruiksfunctie direct hun keuze maken.

TotaalDakConcept biedt door integrale aanpak betere platdakconstructies

TotaalDakConcept biedt door integrale aanpak betere platdakconstructies

Als enige partij in Nederland biedt TotaalDakConcept kwalitatief hoogwaardige, efficiente en duurzame integrale platdakoplossingen voor utiliteitsbouw- en woningbouwprojecten. TotaalDakConcept is een samenwerkingsverband van A-leveranciers die hun gezamenlijke dakproducten hebben verenigd in een vrij toegankelijke online bestekservice.

Samenwerking leidt tot duurzaam renovatiedak

Samenwerking leidt tot duurzaam renovatiedak

De bestekservice van TotaalDakConcept richt zich niet alleen op nieuwbouw van integrale dakconstructies, maar ook op renovatie. Goed voorbeeld van het resultaat van de samenwerking tussen partners van TotaalDakConcept is de recente renovatie van het platte dak van een van de bedrijfshallen van Aebi Schmidt uit Holten.

 

Onze partners

  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • JET BIK Projecten
  • Ravago Building Solutions
  • Boon Edam Nederland
Sluit deze advertentie