Partners - totaaldakconceptnl
Javascript is uitgeschakeld

Totaaldakconcept.NL

Totaaldakconcept.NL

Contactgegevens

Maisdijk 7
5704 RM HELMOND

Maisdijk 7
5704 RM HELMOND

Tel.:
E-mail:info@totaaldakconcept.nl
Web:www.totaaldakconcept.nl
TotaalDakConcept is een samenwerkings- en innovatieplatform van A-merk leveranciers en fabrikanten dat integrale kwalitatief hoogwaardige dakconstructies realiseert. Samenwerking met alle relevante partijen uit de bouwkolom staat hierbij centraal. Kwaliteit, duurzaamheid en zekerheid vormen in combinatie met kennis en kunde de solide basis voor de best presterende dakoplossingen.

Artikelen van Totaaldakconcept.NL

Hergebruik materialen bij sloop platte daken loont!

Hergebruik materialen bij sloop platte daken loont!

Platte daken kunnen lang en duurzaam waterdicht functioneren. Natuurlijk dient u wel, afhankelijk van de functie van het dak, de juiste materialen kiezen! Wat heel belangrijk is: De diverse materialen, zoals isolatie en dakbedekkingdienen moeten goed op elkaar zijn afgestemd, zodat de totale dakbedekkingsconstructie duurzame waterdichtheid kan garanderen!

TotaalDakConcept perfectioneert bestekservice

TotaalDakConcept perfectioneert bestekservice

TotaalDakConcept heeft haar bestekservice verder geperfectioneerd. Aan de gratis toegankelijke online bestekservice is nu de gebruiksfunctie van het platte dak toegevoegd. Ontwerpers die op zoek zijn naar bijvoorbeeld bestekinformatie voor een parkeerdak, een groendak, een zonreflectiedak of een traditioneel dak, kunnen nu via de gebruiksfunctie direct hun keuze maken.

TotaalDakConcept biedt door integrale aanpak betere platdakconstructies

TotaalDakConcept biedt door integrale aanpak betere platdakconstructies

Als enige partij in Nederland biedt TotaalDakConcept kwalitatief hoogwaardige, efficiente en duurzame integrale platdakoplossingen voor utiliteitsbouw- en woningbouwprojecten. TotaalDakConcept is een samenwerkingsverband van A-leveranciers die hun gezamenlijke dakproducten hebben verenigd in een vrij toegankelijke online bestekservice.

 

Onze partners

  • Techcomlight
  • PCI Group
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
Sluit deze advertentie