Archidat Partners - tremco-illbruck
Javascript is uitgeschakeld

tremco illbruck

Contactgegevens

Vlietskade 1032
4241 WC ARKEL

Postbus 20
4240 CA ARKEL

Tel.:0183-568019
E-mail:info-nl@tremco-illbruck.nl
Web:www.tremco-illbruck.nl
Tremco Illbruck ontwikkelt en produceert afdichtingssytemen en kwaliteitsproducten voor het afdichten van voegen. Het werkgebied van Illbruck bevindt zich hoofdzakelijk in het kozijn-, dak-, en gevelsegment.

Artikelen van tremco illbruck

Nieuwe details Kracht van de Combinatie online

Nieuwe details Kracht van de Combinatie online

De Kracht van de Combinatie is een samenwerking van de bedrijven Gebroeders Bodegraven, Fischer en Tremco illbruck. Deze bundeling van producten is gericht op een sneller en efficiënter verloop van het bouwproject, waar de focus met name ligt op verankering en luchtdichtbouwen.

JF100: de nieuwe elastische voegafdichter van tremco illbruck

JF100: de nieuwe elastische voegafdichter van tremco illbruck

JF100 is de nieuwe elastische voegafdichter van tremco illbruck die voegen in twee stappen isoleert: aanbrengen en afwerken binnen enkele minuten. Het product is duurzaam elastisch, makkelijk te reinigen met water en het isoleert uitstekend. Omdat JF100 geen isocyanaat bevat, is het niet schadelijk voor milieu en gezondheid en kan het zonder handschoenen worden verwerkt. De voegafdichter vertegenwoordigt de nieuwe klasse isolatiemateriaal van de toekomst.

De Kracht van de Combinatie toont meerwaarde tijdens BouwBeurs

De Kracht van de Combinatie toont meerwaarde tijdens BouwBeurs

Tijdens de Bouwbeurs komen de verankeringsoplossingen van Gebr. Bodegraven, de bevestigingsankers van fischer Benelux en de luchtdichtingsproducten van tremco illbruck samen in praktische oplossingen voor luchtdicht bouwen. De drie bedrijven werken sinds 2013 samen in De Kracht van de Combinatie. Deze alliantie laat aannemers, bouwbedrijven, constructeurs en voorschrijvers in Utrecht kennismaken met bouwoplossingen, uitgewerkt in basisdetails en doorsnedes van verschillende bouwdelen.

 

Onze partners

  • IsoBouw Systems
  • BMI Monier
  • Kingspan Insulation
  • Knauf
  • Köster afdichtingssystemen
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
Sluit deze advertentie