Archidat Partners - van-de-vin-ramen-en-kozijnen
Javascript is uitgeschakeld

Van de Vin ramen en kozijnen

Contactgegevens

De Geestakkers 8
5591 RC HEEZE

Postbus 102
5590 AC HEEZE

Tel.:040-2241999
E-mail:verkoop@vandevin.nl
Web:www.vandevin.nl
Van de Vin ramen en kozijnen is een producent van houten kozijnen voor de Nederlandse zakelijke markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw (woningen en appartementen) en renovatie. De houten kozijnen worden gefabriceerd in eigen fabriek. Houten kozijnen worden op maat vervaardigd en geleverd als halffabricaat of als eindproduct uitgevoerd in aflak en beglazing. Van de Vin opereert voornamelijk als toeleverancier van de bouw, maar neemt ontwerp, engineering, montage, nazorg en onderhoud ook voor eigen rekening. De organisatie is gevestigd in het Noord-Brabantse Heeze en bestaat uit ongeveer vijfenzeventig medewerkers. De organisatie kenmerkt zich door flexibiliteit, innovatie en vooruitgang. Vooral project overstijgend samenwerken om te komen tot nieuwe oplossingen, kortere doorlooptijden en het voorkomen van faalkosten is een speerpunt.

Artikelen van Van de Vin ramen en kozijnen

Van de Vin Ramen en Kozijnen voltooit 100ste BIM-project

Van de Vin Ramen en Kozijnen voltooit 100ste BIM-project

In 2008 maakte Van de Vin Ramen en Kozijnen kennis met modelleren in 3D. Dit voorjaar, nog geen tien jaar later, leverde de kozijnfabrikant uit het Brabantse Heeze zijn 100ste BIM-project op: 32 woningen in Vlaardingen. Als het aan mede-eigenaar Mathee van de Vin ligt, volgen er nog heel veel.

Houten kozijnen van de Vin in Bouwdetails Online

Houten kozijnen van de Vin in Bouwdetails Online

Een materiaal dat duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, en tegelijkertijd warmte uitstraalt. Wat dat betreft is hout als natuurproduct moeilijk te evenaren.

Nieuwe website Van de Vin ramen & kozijnen met bouwdetails live

Nieuwe website Van de Vin ramen & kozijnen met bouwdetails live

Van de Vin Ramen en Kozijnen heeft zijn website vernieuwd. De vernieuwde ‘responsive’ website is goed te bekijken, ongeacht het ‘device’ waarmee de bezoeker de site raadpleegt: pc, tablet of smartphone.

 

Onze partners

  • JET BIK Projecten
  • Blauwplaat
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Brink Climate Systems
  • BubbleDeck International LWC
  • Burgerhout
  • Schöck Nederland
Sluit deze advertentie