Archidat Partners - van-de-vin-ramen-en-kozijnen
Javascript is uitgeschakeld

Van de Vin ramen en kozijnen

Van de Vin ramen en kozijnen

Contactgegevens

De Geestakkers 8
5591 RC HEEZE

Postbus 102
5590 AC HEEZE

Tel.:040-2241999
E-mail:verkoop@vandevin.nl
Web:www.vandevin.nl
Van de Vin ramen en kozijnen is een producent van houten kozijnen voor de Nederlandse zakelijke markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw (woningen en appartementen) en renovatie. De houten kozijnen worden gefabriceerd in eigen fabriek. Houten kozijnen worden op maat vervaardigd en geleverd als halffabricaat of als eindproduct uitgevoerd in aflak en beglazing.

Van de Vin opereert voornamelijk als toeleverancier van de bouw, maar neemt ontwerp, engineering, montage, nazorg en onderhoud ook voor eigen rekening. De organisatie is gevestigd in het Noord-Brabantse Heeze en bestaat uit ongeveer vijfenzeventig medewerkers. De organisatie kenmerkt zich door flexibiliteit, innovatie en vooruitgang. Vooral project overstijgend samenwerken om te komen tot nieuwe oplossingen, kortere doorlooptijden en het voorkomen van faalkosten is een speerpunt.

Van de Vin ramen en kozijnen

Artikelen van Van de Vin ramen en kozijnen

Minder nazorg met dikkere massieve stapeldorpel deuren

Minder nazorg met dikkere massieve stapeldorpel deuren

Als producent en leverancier die graag de volledige verantwoordelijkheid neemt voor haar producten, is het voorkomen van nazorg een belangrijke prioriteit voor Van de Vin. Er vindt dan ook een voortdurende root cause analyse plaats op nazorg. Gebleken is daaruit, dat van al onze producten massieve stapeldorpel deuren nog steeds de meeste nazorg behoeven.

Van de Vin bestaat 60 jaar op 1 maart 2020

Van de Vin bestaat 60 jaar op 1 maart 2020

Op 1 maart 1960 schreef Frans van de Vin zijn nieuwe bedrijf in als ‘machinaal timmerbedrijf’ bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven. Nu, 60 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste producenten van geprefabriceerde houten gevelelementen op de Nederlandse zakelijke markt.

Piet van Loenhout nieuwe directeur Van de Vin Kozijnen

Piet van Loenhout nieuwe directeur Van de Vin Kozijnen

Piet van Loenhout wordt de nieuwe directeur bij Van de Vin Kozijnen. Anton en Mathee van de Vin hebben het afgelopen jaar veel nagedacht over de vraag hoe ze continuïteit kunnen geven aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van hun bedrijf en de organisatie.

 

Onze partners

  • Halfen
  • Therminon
  • Totaaldakconcept.NL
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • RHEINZINK
  • SOPREMA
Sluit deze advertentie