Archidat Partners - van-de-vin-ramen-en-kozijnen
Javascript is uitgeschakeld

Van de Vin ramen en kozijnen

Van de Vin ramen en kozijnen

Contactgegevens

De Geestakkers 8
5591 RC HEEZE

Postbus 102
5590 AC HEEZE

Tel.:040-2241999
E-mail:verkoop@vandevin.nl
Web:www.vandevin.nl
Van de Vin ramen en kozijnen is een producent van houten kozijnen voor de Nederlandse zakelijke markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw (woningen en appartementen) en renovatie. De houten kozijnen worden gefabriceerd in eigen fabriek. Houten kozijnen worden op maat vervaardigd en geleverd als halffabricaat of als eindproduct uitgevoerd in aflak en beglazing. Van de Vin opereert voornamelijk als toeleverancier van de bouw, maar neemt ontwerp, engineering, montage, nazorg en onderhoud ook voor eigen rekening. De organisatie is gevestigd in het Noord-Brabantse Heeze en bestaat uit ongeveer vijfenzeventig medewerkers. De organisatie kenmerkt zich door flexibiliteit, innovatie en vooruitgang. Vooral project overstijgend samenwerken om te komen tot nieuwe oplossingen, kortere doorlooptijden en het voorkomen van faalkosten is een speerpunt.

Van de Vin ramen en kozijnen

Artikelen van Van de Vin ramen en kozijnen

Bimmen bij bouwconcept ‘DIT is wonen’

Bimmen bij bouwconcept ‘DIT is wonen’

Al vijf jaar lang werken Van de Vin Ramen en Kozijnen en Giesbers Ontwikkelen en Bouwen als ketenpartner samen in het ‘DIT is wonen’ concept. Van de Vin levert Giesbers zo’n 5.000 houten kozijnen per jaar – allemaal binnen BIM ontworpen en geproduceerd.

Houten kozijnen zijn BENG ready

Houten kozijnen zijn BENG ready

Uit het Energieakkoord en uit de Europese richtlijn energieprestatie van gebouwen (EPBD), vloeit de verplichting voort dat alle nieuwe gebouwen uiterlijk 1 januari 2020 moeten voldoen aan de eisen gesteld aan bijna energie neutrale gebouwen (BENG).

Koppeling DeltaPi met Matrix Kozijn

Koppeling DeltaPi met Matrix Kozijn

In december 2018 is door DeltaPi in opdracht van Van de Vin ramen en kozijnen en Timmerfabriek van Erk in samenwerking met Matrix-Software een koppeling gerealiseerd vanuit een BIM omgeving. Hiermee worden via een IFC import module vanuit een open BIM omgeving gegevens geïmporteerd. Matrix-Software ontwikkelt in 3 stappen deze oplossing voor het inlezen van kozijnen samen met DeltaPi.

 

Onze partners

  • Köster afdichtingssystemen
  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • Meuwissen Bouwprodukten
  • MBS Groep
  • UNILIN Insulation
  • Alsecco
Sluit deze advertentie