Archidat Partners - van-de-vin-ramen-en-kozijnen
Javascript is uitgeschakeld

Van de Vin ramen en kozijnen

Van de Vin ramen en kozijnen

Contactgegevens

De Geestakkers 8
5591 RC HEEZE

Postbus 102
5590 AC HEEZE

Tel.:040-2241999
E-mail:verkoop@vandevin.nl
Web:www.vandevin.nl
Van de Vin ramen en kozijnen is een producent van houten kozijnen voor de Nederlandse zakelijke markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw (woningen en appartementen) en renovatie. De houten kozijnen worden gefabriceerd in eigen fabriek. Houten kozijnen worden op maat vervaardigd en geleverd als halffabricaat of als eindproduct uitgevoerd in aflak en beglazing. Van de Vin opereert voornamelijk als toeleverancier van de bouw, maar neemt ontwerp, engineering, montage, nazorg en onderhoud ook voor eigen rekening. De organisatie is gevestigd in het Noord-Brabantse Heeze en bestaat uit ongeveer vijfenzeventig medewerkers. De organisatie kenmerkt zich door flexibiliteit, innovatie en vooruitgang. Vooral project overstijgend samenwerken om te komen tot nieuwe oplossingen, kortere doorlooptijden en het voorkomen van faalkosten is een speerpunt.

Van de Vin ramen en kozijnen

  • Bouwdetails
  • Communicatie

Artikelen van Van de Vin ramen en kozijnen

Van de Vin ramen en kozijnen start Opleverservice

Van de Vin ramen en kozijnen start Opleverservice

Veel klanten bleken behoefte te hebben aan een Opleverservice op de bouw voor houten kozijnen. Op de bouwplaats is gebrek aan capaciteit en soms ook kennis op het gebied van houten kozijnen. Van de Vin is nu met deze Opleverservice gestart.

Nieuw muurrubber voor betere luchtdichting

Nieuw muurrubber voor betere luchtdichting

Luchtdicht bouwen vraagt om meer aandacht voor de aansluiting van houten kozijnen op het binnenspouwblad en het bouwkundig kader. Ongeveer 30% van de kozijnen bij Van de Vin ramen en kozijnen worden verwerkt in prefab betonnen binnenspouwbladen.

vinD90® balkondeur met vezelversterkte onderdorpel

vinD90® balkondeur met vezelversterkte onderdorpel

Sinds kort is de vinD90 balkondeur ook leverbaar met dorpels die vervaardigd zijn uit hoogwaardig vezelversterkt composiet voor toepassing op vloerpeil of op maaiveldniveau. In opdracht van Van de Vin heeft de Stichting Houtresearch in Wageningen deze combinatie getest. De beproeving op luchtdoorlatendheid, waterdichtheid en weerstand tegen windbelasting is uitgevoerd volgens NEN-EN 1026, NEN-EN 1027 en NEN-EN 12211.

 

Onze partners

  • De Groot Vroomshoop
  • Deceuninck Kunststof
  • Marmerindustrie Heel
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
  • Duco Ventilation & Sun Control
Sluit deze advertentie