Archidat Partners - van-de-vin-ramen-en-kozijnen
Javascript is uitgeschakeld

Van de Vin ramen en kozijnen

Van de Vin ramen en kozijnen

Contactgegevens

De Geestakkers 8
5591 RC HEEZE

Postbus 102
5590 AC HEEZE

Tel.:040-2241999
E-mail:verkoop@vandevin.nl
Web:www.vandevin.nl
Van de Vin ramen en kozijnen is een producent van houten kozijnen voor de Nederlandse zakelijke markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw (woningen en appartementen) en renovatie. De houten kozijnen worden gefabriceerd in eigen fabriek. Houten kozijnen worden op maat vervaardigd en geleverd als halffabricaat of als eindproduct uitgevoerd in aflak en beglazing. Van de Vin opereert voornamelijk als toeleverancier van de bouw, maar neemt ontwerp, engineering, montage, nazorg en onderhoud ook voor eigen rekening. De organisatie is gevestigd in het Noord-Brabantse Heeze en bestaat uit ongeveer vijfenzeventig medewerkers. De organisatie kenmerkt zich door flexibiliteit, innovatie en vooruitgang. Vooral project overstijgend samenwerken om te komen tot nieuwe oplossingen, kortere doorlooptijden en het voorkomen van faalkosten is een speerpunt.

Van de Vin ramen en kozijnen

Artikelen van Van de Vin ramen en kozijnen

Van de Vin bestaat 60 jaar op 1 maart 2020

Van de Vin bestaat 60 jaar op 1 maart 2020

Op 1 maart 1960 schreef Frans van de Vin zijn nieuwe bedrijf in als ‘machinaal timmerbedrijf’ bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven. Nu, 60 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste producenten van geprefabriceerde houten gevelelementen op de Nederlandse zakelijke markt.

Piet van Loenhout nieuwe directeur Van de Vin Kozijnen

Piet van Loenhout nieuwe directeur Van de Vin Kozijnen

Piet van Loenhout wordt de nieuwe directeur bij Van de Vin Kozijnen. Anton en Mathee van de Vin hebben het afgelopen jaar veel nagedacht over de vraag hoe ze continuïteit kunnen geven aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van hun bedrijf en de organisatie.

Bimmen bij bouwconcept ‘DIT is wonen’

Bimmen bij bouwconcept ‘DIT is wonen’

Al vijf jaar lang werken Van de Vin Ramen en Kozijnen en Giesbers Ontwikkelen en Bouwen als ketenpartner samen in het ‘DIT is wonen’ concept. Van de Vin levert Giesbers zo’n 5.000 houten kozijnen per jaar – allemaal binnen BIM ontworpen en geproduceerd.

 

Onze partners

  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
Sluit deze advertentie