Archidat Partners - vbi
Javascript is uitgeschakeld

VBI

Contactgegevens

Looveer 1
6851 AJ HUISSEN

Postbus 31
6850 AA HUISSEN

Tel.:026-3797979
E-mail:vbi@vbi.nl
Web:www.vbi.nl
VBI bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen. Vanuit de businesscase van de opdrachtgevers denken de specialisten van VBI mee en bieden heldere oplossingen. Door service, innoverend vermogen en intelligente industrialisatie maken wij het mogelijk dat onze partners hun doelen bereiken. Van architect tot aannemer en van woningbouwcorporatie tot particulier. Dat doet VBI door het leveren van de hoogste kwaliteit prefab-vloeren als onderdeel van een innovatieve draagconstructie.

VBI

  • Bouwdetails
  • Bouwkosten
  • Communicatie

Artikelen van VBI

Consolis VBI investeert in uitbreiding productiecapaciteit

Consolis VBI investeert in uitbreiding productiecapaciteit

Consolis VBI opent een nieuwe productielocatie in Kampen. Medio juni wordt gestart met de productie. Hiermee wordt Kampen de vierde productielocatie voor kanaalplaten in Nederland van Consolis VBI.

EPS-meterkastblok voor isolatieplaatvloer

EPS-meterkastblok voor isolatieplaatvloer

De doorvoer van de nutsleidingen is een kritisch punt als het gaat om isolatieverlies bij de begane grondvloer. Voor het isoleren en veilig verwerken van de begane grondvloer op de plek van de meterkast, introduceert VBI daarom het EPS-meterkastblok.

(Re)Building the Future: visie op duurzame bouw

(Re)Building the Future: visie op duurzame bouw

Tijdens de Week van de Bouw inspireren verschillende partijen uit de bouwkolom opdrachtgevers, ontwerpers en bouwers op en rondom hun themaplein genaamd (Re)Building the Future. (Re)Building the Future is een initiatief van VBI en Duurzaam Gebouwd dat een duidelijke visie geeft op duurzame gebouwen. Hierbij vormen flexibiliteit, comfort en gezondheid de sleutel.

Recente projecten van VBI

Appartementencomplex Claercamp

Appartementencomplex Claercamp

De vloeren in het appartementencomplex zijn uitgevoerd in VBI Appartementenvloeren. Door te kiezen voor een 320 millimeter dikke Appartementenvloer van VBI wordt door middel van massa van de vloer voldaan aan de geluidseisen.

ROC van Twente

ROC van Twente

Het ROC van Twente is een expressief gebouw met opvallende overstekken en een bijzondere, verticaal geplaatste bakstenen gevel.

Alfa-college

Alfa-college

Het Alfa-college in Groningen is ontworpen door AAS Architecten. Met zijn strakke details en bijzondere elementen biedt deze nieuwbouw plaats aan 1400 studenten en 150 personeelsleden verdeeld over vijf verschillende opleidingen.

Van Tilburg Installatietechniek

Van Tilburg Installatietechniek

De nieuwbouw geeft blijk van een inspirerende werkomgeving en heeft op zijn prominente kavel een iconische uitstraling. Het gebouw heeft in de basis een ultra laag energiegebruik door een bewuste inzet van massa, oriƫntatie, transparantie en energiesimulatie.

 

Onze partners

  • IsoniQ
  • Totaaldakconcept.NL
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • Monier
  • Kingspan Insulation
Sluit deze advertentie