Archidat Partners - vbi
Javascript is uitgeschakeld

VBI

VBI

Contactgegevens

Looveer 1
6851 AJ HUISSEN

Postbus 31
6850 AA HUISSEN

Tel.:026-3797979
E-mail:vbi@vbi.nl
Web:www.vbi.nl
VBI bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen. Vanuit de businesscase van de opdrachtgevers denken de specialisten van VBI mee en bieden heldere oplossingen. Door service, innoverend vermogen en intelligente industrialisatie maken wij het mogelijk dat onze partners hun doelen bereiken. Van architect tot aannemer en van woningbouwcorporatie tot particulier. Dat doet VBI door het leveren van de hoogste kwaliteit prefab-vloeren als onderdeel van een innovatieve draagconstructie.

VBI

  • Bouwdetails
  • Bouwkosten
  • Communicatie

Artikelen van VBI

Snelle uitbreiding parkeergarage Schiphol met VBI-kanaalplaatvloeren

Snelle uitbreiding parkeergarage Schiphol met VBI-kanaalplaatvloeren

Op Schiphol wordt aan de entreezijde van het parkeerterrein Schiphol Parkeren P3 voor lang parkeren uitgebreid. In korte tijd zijn de garage en aanbouw gerealiseerd met een gezamenlijke oppervlakte van ongeveer 100.000 vierkante meter.

VBI prefab appartementenvloer kan piekbelasting woningentekort opvangen

VBI prefab appartementenvloer kan piekbelasting woningentekort opvangen

Nu het tekort aan woningen inmiddels een piek bereikt, staat het snel bouwen van nieuwe woningen prominent op de Nationale woonagenda. Eind mei dit jaar ondertekende minister Ollongren van Binnenlandse Zaken een akkoord voor de bouw van gemiddeld 75.000 woningen (Vastgoedactueel, 2018) per jaar tot aan 2025. Dat betekent dus circa 250 woningen per dag.

Kant-en-klaar trapgat VBI levert tijdswinst bij one-piece-flow woningbouw

Kant-en-klaar trapgat VBI levert tijdswinst bij one-piece-flow woningbouw

Door het groeiende tekort aan eengezinswoningen breidt de Arnhemse Vinexwijk Schuytgraaf de komende tien jaar uit met een fors aantal nieuwe woningen. In deze wijk realiseert woningcorporatie Vivare 52 grondgebonden sociale woningen. Het bouwtempo ligt hoog: elk dag komt er een nieuw woningcasco bij.

Recente projecten van VBI

Appartementencomplex Claercamp

Appartementencomplex Claercamp

De vloeren in het appartementencomplex zijn uitgevoerd in VBI Appartementenvloeren. Door te kiezen voor een 320 millimeter dikke Appartementenvloer van VBI wordt door middel van massa van de vloer voldaan aan de geluidseisen.

ROC van Twente

ROC van Twente

Het ROC van Twente is een expressief gebouw met opvallende overstekken en een bijzondere, verticaal geplaatste bakstenen gevel.

Alfa-college

Alfa-college

Het Alfa-college in Groningen is ontworpen door AAS Architecten. Met zijn strakke details en bijzondere elementen biedt deze nieuwbouw plaats aan 1400 studenten en 150 personeelsleden verdeeld over vijf verschillende opleidingen.

Van Tilburg Installatietechniek

Van Tilburg Installatietechniek

De nieuwbouw geeft blijk van een inspirerende werkomgeving en heeft op zijn prominente kavel een iconische uitstraling. Het gebouw heeft in de basis een ultra laag energiegebruik door een bewuste inzet van massa, oriƫntatie, transparantie en energiesimulatie.

 

Onze partners

  • ACO
  • Saint-Gobain Weber Beamix
  • Bouwen met Staal
  • Xella Nederland
  • De RuwBouw Groep
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
Sluit deze advertentie