Archidat Partners - vbi
Javascript is uitgeschakeld

VBI

VBI

Contactgegevens

Looveer 1
6851 AJ HUISSEN

Postbus 31
6850 AA HUISSEN

Tel.:026-3797979
E-mail:vbi@vbi.nl
Web:www.vbi.nl
VBI bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen. Vanuit de businesscase van de opdrachtgevers denken de specialisten van VBI mee en bieden heldere oplossingen. Door service, innoverend vermogen en intelligente industrialisatie maken wij het mogelijk dat onze partners hun doelen bereiken. Van architect tot aannemer en van woningbouwcorporatie tot particulier. Dat doet VBI door het leveren van de hoogste kwaliteit prefab-vloeren als onderdeel van een innovatieve draagconstructie.

VBI

Artikelen van VBI

Splitlevelconstructie en kolomvrij parkeren dankzij kanaalplaatvloeren

Splitlevelconstructie en kolomvrij parkeren dankzij kanaalplaatvloeren

Het centrum van Alphen aan den Rijn krijgt met het cBA gebouw een nieuw multifunctioneel gebouw waarin de openbare stadsbibliotheek, het stadsarchief, de fietsenstalling en een parkeergarage onder één dak worden geplaatst. Dit complex wordt eind 2019 opgeleverd.

VBI-kanaalplaatvloeren dragen bij aan ambitie nieuw Unilevergebouw

VBI-kanaalplaatvloeren dragen bij aan ambitie nieuw Unilevergebouw

VBI-kanaalplaatvloeren dragen fors bij aan duurzaamheidsambitie BREEAM Outstanding van het nieuwe Unilevergebouw in Wageningen. Najaar 2019 opent Unilever op de campus van de Wageningen Universiteit (WUR) het nieuwe Global Foods & Innovation Centre.

Snelle uitbreiding parkeergarage Schiphol met VBI-kanaalplaatvloeren

Snelle uitbreiding parkeergarage Schiphol met VBI-kanaalplaatvloeren

Op Schiphol wordt aan de entreezijde van het parkeerterrein Schiphol Parkeren P3 voor lang parkeren uitgebreid. In korte tijd zijn de garage en aanbouw gerealiseerd met een gezamenlijke oppervlakte van ongeveer 100.000 vierkante meter.

Recente projecten van VBI

Appartementencomplex Claercamp

Appartementencomplex Claercamp

De vloeren in het appartementencomplex zijn uitgevoerd in VBI Appartementenvloeren. Door te kiezen voor een 320 millimeter dikke Appartementenvloer van VBI wordt door middel van massa van de vloer voldaan aan de geluidseisen.

ROC van Twente

ROC van Twente

Het ROC van Twente is een expressief gebouw met opvallende overstekken en een bijzondere, verticaal geplaatste bakstenen gevel.

Alfa-college

Alfa-college

Het Alfa-college in Groningen is ontworpen door AAS Architecten. Met zijn strakke details en bijzondere elementen biedt deze nieuwbouw plaats aan 1400 studenten en 150 personeelsleden verdeeld over vijf verschillende opleidingen.

Van Tilburg Installatietechniek

Van Tilburg Installatietechniek

De nieuwbouw geeft blijk van een inspirerende werkomgeving en heeft op zijn prominente kavel een iconische uitstraling. Het gebouw heeft in de basis een ultra laag energiegebruik door een bewuste inzet van massa, oriëntatie, transparantie en energiesimulatie.

 

Onze partners

  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
Sluit deze advertentie