Partners - velox
Javascript is uitgeschakeld

Velox

Velox

Contactgegevens

Klaaskampen 6a
1251 KP LAREN

Klaaskampen 6a
1251 KP LAREN

Tel.:+31 88-1017000
E-mail:
Web:www.velox.nl
Velox stelt zichzelf dagelijks de vraag: hoe gaan we met elkaar winnen in die nieuwe, snelle, veranderende wereld? Wij vinden dat de ontwikkelingen te hard gaan om ze voor jezelf te houden. De technologieën te impactvol om je er niet in te verdiepen. De projecten te omvangrijk om ze zelf te realiseren. En de belangen te groot om niet alle kennis te verenigen. Daarin zien we onze taak onze professionals van alles kennis te voorzien om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden en om de markt waarin wij opereren te laten delen in onze kennis. We zijn een organisatie met gedreven en gecommitteerde consultants die een sterke binding hebben met onze professionals. We beschikken over veel inhoudelijke kennis binnen de expertises bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouwkunde en kunnen jouw organisatie ondersteunen met projectmanagement, bouwvoorbereiding, engineering en directievoering & toezicht op alle niveaus.

Artikelen van Velox

Technisch Engels spreken met een Portugese staalbouwer

Technisch Engels spreken met een Portugese staalbouwer

Werkvoorbereider in hart en nieren. Dat stempel past wel bij Jan Wiersma. Jarenlang was hij werkvoorbereider bij een architectenbureau, sinds 2000 is hij dat in de bouw. Momenteel verzorgt hij vanuit Velox de werkvoorbereidingen van de A-pier op Schiphol. Een uiterst uitdagend project: “Tot op het laatste schroefje moet alles traceerbaar zijn.”

Halverwege de bouw zei de aannemer:

Halverwege de bouw zei de aannemer: 'Ik ben er klaar mee, ik stop.'

Coen van Oostrom is de projectontwikkelaar achter toonaangevende gebouwen als De Rotterdam en Valley. Met zijn technologiebedrijf EDGE ontwikkelt hij duurzame gebouwen vol sensoren. Projectbureau Velox ging met hem in gesprek over het aanjagen van innovatie en de cruciale rol van de bouwsector.

'Pleur op met je mening en kom met ideeën'

Op het Utrecht Science Park verrijst een glazen toren van 18 verdiepingen met kantoren en laboratoria. Een technisch hoogstandje en een landmark aan de A27. MEET Strukton heeft het project aangenomen en zal het gebouw 25 jaar na de beschikbaarstelling ook onderhouden en operationeel houden. Uitvoerder Werktuigbouwkunde Herman werkt via projectbureau Velox mee aan dit project en vertelt over zijn ervaringen in zijn carrière binnen de installatietechniek.

 

Onze partners

  • Totaaldakconcept.NL
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • RHEINZINK
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
Sluit deze advertentie