Archidat Partners - velox
Javascript is uitgeschakeld

Velox

Velox

Contactgegevens

Klaaskampen 6a
1251 KP LAREN

Klaaskampen 6a
1251 KP LAREN

Tel.:
E-mail:
Web:
Velox stelt zichzelf dagelijks de vraag: hoe gaan we met elkaar winnen in die nieuwe, snelle, veranderende wereld? Wij vinden dat de ontwikkelingen te hard gaan om ze voor jezelf te houden. De technologieën te impactvol om je er niet in te verdiepen. De projecten te omvangrijk om ze zelf te realiseren. En de belangen te groot om niet alle kennis te verenigen. Daarin zien we onze taak onze professionals van alles kennis te voorzien om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden en om de markt waarin wij opereren te laten delen in onze kennis. We zijn een organisatie met gedreven en gecommitteerde consultants die een sterke binding hebben met onze professionals. We beschikken over veel inhoudelijke kennis binnen de expertises bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouwkunde en kunnen jouw organisatie ondersteunen met projectmanagement, bouwvoorbereiding, engineering en directievoering & toezicht op alle niveaus.

Artikelen van Velox

'Pleur op met je mening en kom met ideeën'

Op het Utrecht Science Park verrijst een glazen toren van 18 verdiepingen met kantoren en laboratoria. Een technisch hoogstandje en een landmark aan de A27. MEET Strukton heeft het project aangenomen en zal het gebouw 25 jaar na de beschikbaarstelling ook onderhouden en operationeel houden. Uitvoerder Werktuigbouwkunde Herman werkt via projectbureau Velox mee aan dit project en vertelt over zijn ervaringen in zijn carrière binnen de installatietechniek.

100.000 m2 zonnepanelen geïnstalleerd op daken supermarktketen

100.000 m2 zonnepanelen geïnstalleerd op daken supermarktketen

Lidl bouwt sinds het derde kwartaal van 2020 aan een nieuw en duurzaam distributiecentrum in Almere. Dit doet zij op 160 duizend vierkante meter, waarvan het gebouw 55.000 vierkante meter beslaat. Op 23 september 2020 werd hier het startsein voor gegeven.

Cultuurpaleis met technische hoogstandjes opent deuren na de bouwvak

Cultuurpaleis met technische hoogstandjes opent deuren na de bouwvak

Naar verwachting zal cultuurcentrum Amare, ook bekend als OCC, in september de deuren openen. In het gebouw komen vier zalen voor dansvoorstellingen, concerten en podiumkunsten. Bijzonder aan dit project is de akoestische scheidingen en dilataties. ‘’De aanpak waarbij er zulke hogen eisen worden gesteld wat betreft akoestiek, komt maar in enkele gebouwen in Nederland voor”, vertelt een Velox-medewerker die als kwaliteitscontroleur en toezichthouder bij het betrokken is.

 

Onze partners

  • Schöck Nederland
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Luxlight
  • Gebr. Bodegraven
  • Kingspan Geïsoleerde panelen
  • De Hoop Pekso
Sluit deze advertentie