Partners - velox
Javascript is uitgeschakeld

Velox

Contactgegevens

Klaaskampen 6a
1251 KP LAREN

Klaaskampen 6a
1251 KP LAREN

Tel.:+31 88-1017000
E-mail:
Web:www.velox.nl
Velox stelt zichzelf dagelijks de vraag: hoe gaan we met elkaar winnen in die nieuwe, snelle, veranderende wereld? Wij vinden dat de ontwikkelingen te hard gaan om ze voor jezelf te houden. De technologieën te impactvol om je er niet in te verdiepen. De projecten te omvangrijk om ze zelf te realiseren. En de belangen te groot om niet alle kennis te verenigen. Daarin zien we onze taak onze professionals van alles kennis te voorzien om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden en om de markt waarin wij opereren te laten delen in onze kennis. We zijn een organisatie met gedreven en gecommitteerde consultants die een sterke binding hebben met onze professionals. We beschikken over veel inhoudelijke kennis binnen de expertises bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouwkunde en kunnen jouw organisatie ondersteunen met projectmanagement, bouwvoorbereiding, engineering en directievoering & toezicht op alle niveaus.

Artikelen van Velox

'Bij renovatie Nikhef is geen dag hetzelfde'

Op Nikhef, het Nationaal Instituut voor subatomaire fysica in Amsterdam, doen wetenschappers onderzoek naar de elementaire bouwstenen van ons universum. Over bouwstenen gesproken: daar weet ook Karim Khallouki alles van. Als werkvoorbereider via Velox voor bouwbedrijf Strukton is hij nauw betrokken bij de grootschalige renovatie van Nikhef.

Velox introduceert VxTeams: flexibele, goed op elkaar ingespeelde projectteams

Velox introduceert VxTeams: flexibele, goed op elkaar ingespeelde projectteams

De bouw in Nederland verandert snel. Het moet energievriendelijker, data gedreven en efficiënter. We staan met elkaar voor grote uitdagingen. Dat verreist een andere manier van organiseren en een andere denkwijze over de inzet van personeel. Daarom introduceert Velox de VxTeams: flexibele, goed op elkaar ingespeelde projectteams van de beste specialisten.

Nieuwbouw Jonas

Nieuwbouw Jonas' is toonbeeld op IJburg

Nieuwbouwproject Jonas’ combineert duurzaamheid en bewust wonen met de uitstekende service en gastvrijheid van een hotel. In dit stoere gebouw is ruimte voor fijn wonen, werken én recreëren. Met een BREEAM-outstanding certificaat is Jonas’ bovendien het toonbeeld van de nieuwe manier van wonen. De verwachte oplevering van dit wooncomplex is in 2022.

Technisch Engels spreken met een Portugese staalbouwer

Technisch Engels spreken met een Portugese staalbouwer

Werkvoorbereider in hart en nieren. Dat stempel past wel bij Jan Wiersma. Jarenlang was hij werkvoorbereider bij een architectenbureau, sinds 2000 is hij dat in de bouw. Momenteel verzorgt hij vanuit Velox de werkvoorbereidingen van de A-pier op Schiphol. Een uiterst uitdagend project: “Tot op het laatste schroefje moet alles traceerbaar zijn.”

Halverwege de bouw zei de aannemer:

Halverwege de bouw zei de aannemer: 'Ik ben er klaar mee, ik stop.'

Coen van Oostrom is de projectontwikkelaar achter toonaangevende gebouwen als De Rotterdam en Valley. Met zijn technologiebedrijf EDGE ontwikkelt hij duurzame gebouwen vol sensoren. Projectbureau Velox ging met hem in gesprek over het aanjagen van innovatie en de cruciale rol van de bouwsector.

vorige
1
2
3
volgende
 

Onze partners

  • MAGNUM Heating
  • Mavotrans
  • Unilin Insulation
  • Alsecco
  • Recticel Insulation
  • Sapa by Hydro Building Systems
  • Renson
Sluit deze advertentie