Partners - velux commercial
Javascript is uitgeschakeld

VELUX Commercial

VELUX Commercial

Contactgegevens

De Veken 308
1716 KJ OPMEER

De Veken 308
1716 KJ OPMEER

Tel.:+31 6-53910768
E-mail:info@veluxcommercial.nl
Web:www.veluxcommercial.nl

VELUX Commercial werd in 2019 opgericht en bestaat uit het voormalige JET, Vitral en VELUX modulaire lichtstraten. Momenteel opereert VELUX Commercial als één bedrijf dat bouwprofessionals ondersteunt tijdens het volledige proces van daglicht- en ventilatieoplossingen: van de specificatie tot de levering en het onderhoud.

 

We zijn uw voorkeurspartner voor lichtstraten en lichtkoepels en oplossingen voor natuurlijke ventilatie in utiliteits- en industriële gebouwen.

 

Ons team daglicht- en ventilatie-experts luistert zorgvuldig naar uw specifieke behoeften en helpt u om de beste en veiligste oplossing te kiezen. Ze zorgen er ook voor dat uw oplossing juist wordt gemonteerd, gebruikt en onderhouden.

 

Omdat we onderdeel uitmaken van de VELUX Groep leunen we op tachtig jaar aan ervaring met daglicht en ventilatie. We zetten ons in om het meest robuuste, duurzame en innovatieve assortiment lichtkoepels, lichtstraten en glasdakconstructies van de utiliteit en industriële markt te bedienen.

Artikelen van VELUX Commercial

Lichtstraten zorgen voor overvloed aan licht in distributiecentrum

Lichtstraten zorgen voor overvloed aan licht in distributiecentrum

Het Vario lichtstraatsysteem is een duurzame, lichtgewicht en betaalbare polycarbonaat oplossing, gemaakt om grote ruimtes te vullen met natuurlijk, diffuus licht. Met zoveel voordelen is het niet moeilijk om te begrijpen waarom Lidl koos voor Vario lichtstraten, die nu voor natuurlijk licht en ventilatie zorgen in het nieuwe 58.500 m2 grote distributiecentrum in Motherwell, Schotland.

Ontwerpen met daglicht – Indoor Generation

Ontwerpen met daglicht – Indoor Generation

Door de beschikbaarheid van kunstverlichting gedurende de laatste twee eeuwen en een andere indeling van onze werkdag, zijn we op hoog tempo een Indoor Generation aan het worden: een generatie die gedurende de week alleen wordt blootgesteld aan daglicht als ze 's ochtends naar school of werk gaan, een snelle lunchpauze nemen of onderweg naar huis langs de supermarkt gaan.

Renovatie koepeldak in vier weken

Renovatie koepeldak in vier weken

Reeds enkele decennia maakt daglichtinval onderdeel uit van het ontwerp van het dak. Van kleine kamers tot grote open ruimtes, natuurlijk daglicht via het dak wordt altijd gewaardeerd voor de vele voordelen: het biedt verlichting om bij te werken, creëert lichte en aangename binnenruimtes en het zorgt voor een architectonisch statement. Om deze en vele andere redenen werd er gedurende de afgelopen decennia gekozen voor polycarbonaat of glazen lichtstraten.

 

Onze partners

  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • JORDAHL Benelux
Sluit deze advertentie