Partners - velux commercial
Javascript is uitgeschakeld

VELUX Commercial

VELUX Commercial

Contactgegevens

De Veken 308
1716 KJ OPMEER

De Veken 308
1716 KJ OPMEER

Tel.:+31 6-53910768
E-mail:info@veluxcommercial.nl
Web:www.veluxcommercial.nl

VELUX Commercial werd in 2019 opgericht en bestaat uit het voormalige JET, Vitral en VELUX modulaire lichtstraten. Momenteel opereert VELUX Commercial als één bedrijf dat bouwprofessionals ondersteunt tijdens het volledige proces van daglicht- en ventilatieoplossingen: van de specificatie tot de levering en het onderhoud.

 

We zijn uw voorkeurspartner voor lichtstraten en lichtkoepels en oplossingen voor natuurlijke ventilatie in utiliteits- en industriële gebouwen.

 

Ons team daglicht- en ventilatie-experts luistert zorgvuldig naar uw specifieke behoeften en helpt u om de beste en veiligste oplossing te kiezen. Ze zorgen er ook voor dat uw oplossing juist wordt gemonteerd, gebruikt en onderhouden.

 

Omdat we onderdeel uitmaken van de VELUX Groep leunen we op tachtig jaar aan ervaring met daglicht en ventilatie. We zetten ons in om het meest robuuste, duurzame en innovatieve assortiment lichtkoepels, lichtstraten en glasdakconstructies van de utiliteit en industriële markt te bedienen.

Artikelen van VELUX Commercial

Hoe een goede binnenluchtkwaliteit invloed heeft op onderwijs

Hoe een goede binnenluchtkwaliteit invloed heeft op onderwijs

Mensen brengen 90% van hun tijd binnen door en het ontbreken van de juiste daglicht- en ventilatiestrategie kan een negatieve invloed hebben op het welzijn, comfort en de prestaties van leerlingen. Een recent onderzoek van de VELUX Groep richtte zich op het welzijn en de productiviteit van mensen.

Ontwerpen met daglicht en natuurlijke ventilatie

Ontwerpen met daglicht en natuurlijke ventilatie

In de Daylight Design Guide kijken we wat de positieve impact is van daglicht en natuurlijke ventilatie bij het gebruik van lichtstraten in architectonische ontwerpen. Mensen voelen zich een stuk prettiger wanneer er natuurlijk licht en frisse lucht aanwezig is in kantoorgebouwen en publieke ruimtes.

Elegante glazen oplossing voor platte daken

Elegante glazen oplossing voor platte daken

Modulaire daklichten zijn glazen dakramen voor platte daken, die voor een maximale lichtinval zorgen, onder andere doordat de kozijnen van onderaf niet zichtbaar zijn en de bovenzijde volledig uit glas bestaat. De lichtinval wordt hierdoor gemaximaliseerd en is het lichtoppervlak gelijk aan het gat in het dak.

Gratis analysetool voor daglichtcondities Velux Commercial

Gratis analysetool voor daglichtcondities Velux Commercial

De Daylight Visualizer is bedoeld om architecten en ingenieurs in de vroege ontwerpfase te informeren over de impact van verschillende designkeuzes op de daglichtprestaties. Met de Daylight Visualizer kunnen weloverwogen beslissingen worden genoemen over daglichtprestaties in het ontwerp.

End-to-End support voor aannemers, dakdekkers en installateurs

End-to-End support voor aannemers, dakdekkers en installateurs

Bij VELUX Commercial vinden we het belangrijk om u als aannemer of installateur te ondersteunen tijdens een commercieel project: van daglichtadvies, productkeuze en technische ondersteuning tot montage en aftersales service.

vorige
1
2
3
4
5
volgende
 

Onze partners

  • Carlisle Construction Materials
  • Kawneer
  • Heembeton
  • Therminon
  • Wilms
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
Sluit deze advertentie