Archidat Partners - velux-nederland
Javascript is uitgeschakeld

VELUX Nederland

VELUX Nederland

Contactgegevens

Molensteijn 2
3454 PT DE MEERN

Postbus 142
3454 ZJ DE MEERN

Tel.:030-6629629
E-mail:info@velux.nl
Web:www.velux.nl
De VELUX Groep zorgt al meer dan zeventig jaar voor een aangenamere leefomgeving onder het dak. Het productprogramma biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat het assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonweringen, rolluiken en op afstand bedienbare producten aangestuurd door zonne-energie. Door te zorgen voor daglicht en frisse lucht kunnen deze producten tevens een bijdrage leveren aan het terugdringen van het energieverbruik in gebouwen. Met de bouw van modelwoningen heeft de VELUX Groep concreet aangetoond dat gebouwen energieneutraal kunnen zijn én een hoog wooncomfort en een goed binnenklimaat kunnen hebben, waarbij maximaal gebruik is gemaakt van de zon als duurzame energiebron. VELUX Nederland B.V. is de officiële importeur van VELUX producten in Nederland.

VELUX Nederland

Artikelen van VELUX Nederland

VELUX Commercial Daylight Visualizer

VELUX Commercial Daylight Visualizer

Een gratis simulatietool voor het analyseren van daglichtcondities in gebouwen. De VELUX Daylight Visualizer helpt professionals bij het inzichtelijk maken van de hoeveelheid, spreiding en contrasten van daglicht in een ruimte, nog voor de realisatie van een ontwerp.

Gezondere scholen bouwen: zes manieren

Gezondere scholen bouwen: zes manieren

Een goed ontwerp van een klaslokaal kan een aanzienlijk verschil maken in de prestaties van een leerling. Door studies die aantonen dat 70% van de dag een kind binnenshuis doorbrengt moeten we nu meer dan ooit nadenken over hoe het ontwerp van leeromgevingen de jongere generatie kan beïnvloeden.

Universeel gootstuk sluit zonnepanelen naadloos aan op dakraam

Universeel gootstuk sluit zonnepanelen naadloos aan op dakraam

Bij het toepassen van zonnepanelen is het belangrijk dat deze niet alleen zonne-energie opwekken, maar ook op een esthetische wijze worden toegepast. Waar zonnepanelen nog vaak los van de dakafwerking worden geplaatst, komen er steeds meer integrale oplossingen op de markt om de panelen te laten samenvloeien met de rest van het dak, en dus het gebouwontwerp.

Recente projecten van VELUX Nederland

Hotel Castell dels Hams

Hotel Castell dels Hams

In 1967 werd een klein hotel, Hotel Castell dels Hams, gevestigd op het eiland Mallorca te midden van de mediterrane vegetatie. Middels subtiele verbeteringen en uitbreidingen is het hotel in verloop van tijd de meest opvallende hotel van het oostelijke deel van het eiland geworden.

Maison Air et Lumiere

Maison Air et Lumiere

Maison Air et Lumière is een flexibele, milieuvriendelijke woning welke zich richt op het comfort en de gezondheid van de gebruiker.

Roskilde Katedralskole

Roskilde Katedralskole

Als één van de initiatiefnemers van de Active House visie stimuleert de VELUX Groep de ontwikkeling van duurzame gebouwen met een comfortabel binnenklimaat.

 

Onze partners

  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • Schöck Nederland
  • BUVA homecare systemen
  • Nelskamp Dakpannen
  • Luxlight
Sluit deze advertentie