Archidat Partners - vmrg
Javascript is uitgeschakeld

VMRG

VMRG

Contactgegevens

Einsteinbaan 1
3439 NJ NIEUWEGEIN

Postbus 1496
3430 BL NIEUWEGEIN

Tel.:030-6053644
E-mail:info@vmrg.nl
Web:www.vmrg.nl
De VMRG is een zelfstandige brancheorganisatie. De VMRG vertegenwoordigt producenten van gevelelementen, die onder andere ramen, deuren, puien, serres en vliesgevels maken. De VMRG is in het belang van haar bedrijven actief op het gebied van onder andere techniek, scholing, marktverkenning, milieu, wet- en regelgeving, promotie en communicatie.

Artikelen van VMRG

Tweede leven gevelaluminium zeer de moeite waard

Tweede leven gevelaluminium zeer de moeite waard

NIEUWEGEIN - Uit recent onderzoek uitgevoerd door de VMRG, de brancheorganisatie voor gevels, in samenwerking met AluEco en SKG-IKOB Certificatie, blijkt dat de aluminium kringloop goed te sluiten is voor gevelproducten.

Circulariteit en inspirerende gevels in Façades 2018

Circulariteit en inspirerende gevels in Façades 2018

NIEUWEGEIN - Op 18 mei jl. overhandigde Bram Entrop, directeur van de VMRG, het eerste exemplaar van het boek Façades 2018 aan Team V Achitectuur, winnaar van BNA Beste Gebouw van het Jaar 2018. Irène Horvers en Jeroen van Schooten, architecten van Team V Architectuur, namen het boek in ontvangst.

Slim uit te lezen woningen op Eneco EnergyCampus

Slim uit te lezen woningen op Eneco EnergyCampus

UTRECHT - Op 5 februari jl. is het eerste pilot project in het kader van het Facade Identification System gestart. Twee bestaande woningen op de Eneco EnergyCampus in Utrecht krijgen nieuwe ramen en deuren, voorzien van een code die te scannen is met een mobiele telefoon. Zo vindt de bewoner alle informatie en kan hij service op maat ontvangen.

 

Onze partners

  • Schöck Nederland
  • BUVA homecare systemen
  • Martens Groep
  • Luxlight
  • tremco illbruck
  • Gebr. Bodegraven
  • De Hoop Pekso
Sluit deze advertentie