Partners - vmrg
Javascript is uitgeschakeld

VMRG

VMRG

Contactgegevens

Einsteinbaan 1
3439 NJ NIEUWEGEIN

Postbus 1496
3430 BL NIEUWEGEIN

Tel.:030-6053644
E-mail:info@vmrg.nl
Web:www.vmrg.nl
De VMRG is een zelfstandige brancheorganisatie. De VMRG vertegenwoordigt producenten van gevelelementen, die onder andere ramen, deuren, puien, serres en vliesgevels maken. De VMRG is in het belang van haar bedrijven actief op het gebied van onder andere techniek, scholing, marktverkenning, milieu, wet- en regelgeving, promotie en communicatie.

Artikelen van VMRG

Eerste pilots met gebouwinspecties door drones veelbelovend

Eerste pilots met gebouwinspecties door drones veelbelovend

NIEUWEGEIN - Dit voorjaar hebben er voor het eerst legale dronevluchten plaatsgevonden in stedelijk gebied. Dit gebeurde binnen het innovatieproject FaSA. Dit project loopt over een periode van drie jaar waarin een ‘Façade Service Applicatie’ ontwikkeld wordt. Initiatiefnemers zijn VMRG, OCTO en Aeroscan die samenwerken met 39 publieke en private partijen.

Tweede leven gevelaluminium zeer de moeite waard

Tweede leven gevelaluminium zeer de moeite waard

NIEUWEGEIN - Uit recent onderzoek uitgevoerd door de VMRG, de brancheorganisatie voor gevels, in samenwerking met AluEco en SKG-IKOB Certificatie, blijkt dat de aluminium kringloop goed te sluiten is voor gevelproducten.

Circulariteit en inspirerende gevels in Façades 2018

Circulariteit en inspirerende gevels in Façades 2018

NIEUWEGEIN - Op 18 mei jl. overhandigde Bram Entrop, directeur van de VMRG, het eerste exemplaar van het boek Façades 2018 aan Team V Achitectuur, winnaar van BNA Beste Gebouw van het Jaar 2018. Irène Horvers en Jeroen van Schooten, architecten van Team V Architectuur, namen het boek in ontvangst.

 

Onze partners

  • Velox
  • Holland Mast
  • Holonite
  • GevelMeesters
  • IsoBouw Systems
  • BMI Monier
  • Kingspan Insulation
Sluit deze advertentie