Archidat Partners - xella-nederland
Javascript is uitgeschakeld

Xella Nederland

Contactgegevens

Mildijk 141
4214 DR VUREN

Postbus 23
4200 AA GORINCHEM

Tel.:0183-671234
E-mail:verkoop@xella.com
Web:www.xella.nl
Xella Nederland BV is een onderneming die zich onderscheidt in de bouwwereld. Om te beginnen als dé specialist in het bouwen met kalkzandsteen, cellenbeton en het isoleren met minerale isolatieplaten, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Met het oog daarop voert Xella de A-merken Silka kalkzandsteen, Ytong en Hebel cellenbeton en Multipor minerale isolatieplaten.

Artikelen van Xella Nederland

Creatieve oplossing verkort afbouwtijd woontoren met maanden

Creatieve oplossing verkort afbouwtijd woontoren met maanden

Dankzij een slimme samenwerking tussen ontwikkelende bouwer Van Wijnen, leverancier Xella , Bestcon, Faber en diverse installateurs is de bouwtijd van de Haagse woontoren De Hoge Regentesse flink versneld. Ten opzichte van een traditioneel afbouwproces worden de 23 verdiepingen naar schatting zo’n drie maanden eerder opgeleverd.

Xella biedt totaalontzorging in uitdagend Gronings project

Xella biedt totaalontzorging in uitdagend Gronings project

Hoogbouw werpt op compacte locaties meestal een flinke schaduw, maar niet in Groningen. Daar tekende Urban Climate Architects uit Delft een uniek gebouw met ultraschuine dakdelen dat de baan van de zon volgt. Het resultaat is maximale daglichtintreding en bezonning van het binnenterrein.

Prefab dakelement van Xella verkort bouwtijd

Prefab dakelement van Xella verkort bouwtijd

Dakdekkersorganisatie DNN Groep uit Emmen, bekend van het Solvena dak, introduceert een innovatief prefab dakelement met geïntegreerde Ytong koudebrugonderbreking van Xella voor de uitbouw van seriematig gebouwde nieuwbouwwoningen. Dankzij het element bouwen aannemers een uitbouw sneller en beter.

 

Onze partners

  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Kubus Informatiesystemen
Sluit deze advertentie